Home NL

Paranormal Society World

'Society for demonology , para- psychology and paranormal phenomena'

'Congratulations Gert Brouwer with your Paraforce Award Paranormal Researcher 2016'

psw hand

 

Paranormal Society World is gespecialiseerd in paranormale fenomenen in de grootste zin. Ook worden mensen intern door opgeleid tot paranormaal onderzoeker. Extern zijn hier cursussen  | workshops voor te volgen. In de Paranormal Society World bevinden zich gespecialiseerde mensen in paranormale fenomenen. Zo hebben wij ook een beschikking over een demonoloog en exorcist. Zo kunnen wij als paranormale partij de juiste oplossing aanbieden aan u als klant!

Onderzoek

Paranormal Society World doet onderzoek vanuit een psychische, paranormale, technische en historisch oogpunt. De gevonden informatie zal worden debunkt door gespecialiseerde mensen uit de Paranormal Society World.

"We zijn op zoek naar omonstotelijk bewijs van een van de grootste vragen van het leven! Is er leven na de dood ?"

Inhoud

We gaan elk onderzoek met een neutrale houding in, aangezien de meeste claims kunnen worden toegeschreven aan een niet paranormale oorzaak. We zullen proberen om elke vordering te ontmaskeren en te ontkrachten. Ook zullen we bij paranormale fenomenen proberen onomstotelijk bewijs te verzamelen. Dit wordt door vrijwilligers gedaan. Zij worden intern begeleid en opgeleid. We zijn een ploeg vrijwilligers met een enorme motivatie in dit gebeuren. 

Wilt u ons versterken neem dan gerust contact met ons op.

Ook geeft Paranormal Society World lezingen en workshops!

Team Paranormal Society World

Afdrukken